1: het idee

Hte begint natuurijk bij onze klant zelf. Je hebt een renovatie of nieuwbouw droom en wilt deze graag realiseren door echte vakmannen.


2: contact zoeken

Dit project kan je natuurlijk niet alleen. De klant wilt graag de hulp inschakelen van een bekwame vakman.

De beste manieren om ons te contacteren vind je terug op de pagina ‘contact’. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.


3: langskomen & opmeten

Wanneer we gecontacteerd worden proberen we altijd zo snel mogelijk langs te komen. Zo kunnen we de werken ter plaatsen eens bekijken. We bespreken alles en bekijken alle mogelijkheden en maken eventueel enkele schetsen.

Tijden deze samenkomst word ook alles opgemeten zodat we later een correcte offerte kunnen opmaken.


4: offerte opstellen

Nu begint het eerste werk voor ons. We stellen een offerte op voor de gevraagde werken. Van zodra deze offerte en de nodige visuals (zie stap 5) klaar zijn, bezorgen we deze zo snel mogelijk aan de klant.

Nu is het aan de klant zelf om te beslissen of hij met ons in zee wilt gaan. Is dit het geval, dan gaan we naar stap 6.


5: visualiseren

Wanneer het nodig is om een beter beeld van het project te krijgen gaan we het visualisen. Den maar aan een badkamer, keuken, … We zetten de gemaakte schetsen om tot renders van het afgwerkte resultaat. Hieronder kan je een voorbeeld van een gevisualiseerd project terugvinden.


6: realiseren van het project

Wanneer de klant het volledig eens is met het ontwerp gaan we aan de slag. We starten op een afgesproken datum aan de gevraagde werken. Deze voeren we met alle zorg uit en proberen het gewenste resultaat te realiseren.

Zelf moet de klant zich van niets aan trekken. Wij zorgen ervoor dat alles inorde is!


7: oplevering

Van zodra de werken klaar zijn ruimen wij al ons materiaal op. Nu is het enkel nog aan de klant om te genieten van de droom die hij bij stap 1 had.

Natuurlijk mag de klant ons nog altijd contacteren als er eventueel problemen opduiken of als er idee├źn zijn voor een nieuw project.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux